+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén. (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: kapcsolat@charmbazaar.hu Telefon: +3630-48-26-819 

Anyáknak/Nagymamáknak

Anya vagyok megoldom kulcstartó

Anya vagyok megoldom kulcstartó 2 alapszínben: lila vagy sárga kiegészítőkkel. Az ár a képen látható szettet tartalmazza, ahol 1. ki kell választani az alapképet: 2. kiegészítő színt: lila vagy sárga vagy kék, 2. a medál és a bőrbojt színe igény szerint cserélhető/ megjegyzésben kell megírni, 3. illetve a betűt is meg kell adni megjegyzésbe írva!

Szeretünk Anya! lila színű ajándék szett Anyáknak
42 Hűségpont

Ideális ajándék Anyáknak, jeles alkalmakra egy szép ajándék szett, választható színben és felirattal. Az ár tartalmazza: * 1 db üveglencsés kulcstartót karikával, * 1 db fém szívecske fityegőt, * választott: 1 db bőrbojtot és 1 db hozzá színben passzoló flitteres/druzy díszt, * 1 db ajándékdobozt a kiválasztott idézettel. A díszek 2 színben elérhetőek: fehér, lila (3. képen), kérem válasszon! 2 idézet közül (2. képen) válassza ki az Önnek tetszőt!

Szeretünk! Rózsaszín és zöld színű ajándék szett Anyáknak/Nagymamáknak
42 Hűségpont

Szép ajándék szett, választható színben és felirattal. Ideális ajándék Anyáknak, Nagymamáknak, Keresztanyáknak és mindenkinek, aki szívünkhöz közel áll. Az ár tartalmazza: * 1 db üveglencsés kulcstartót karikával, * 1 db fém szívecske fityegőt, * választott: 1 db bőrbojtot és 1 db hozzá színben passzoló flitteres/druzy díszt, * 1 db ajándékdobozt a kiválasztott idézettel. A díszek 3 színben elérhetőek: fehér, rózsaszín, zöld (3. képen), kérem válasszon! 2 idézet közül (2. képen) válassza ki az Önnek tetszőt!

Szeretünk! zöld és sárga színű ajándék szett Anyáknak/Nagymamáknak
42 Hűségpont

Szép ajándék szett, választható színben és felirattal. Ideális ajándék Anyáknak, Nagymamáknak, Keresztanyáknak és mindenkinek, aki szívünkhöz közel áll. Az ár tartalmazza: * 1 db üveglencsés kulcstartót karikával, * 1 db fém szívecske fityegőt, * választott: 1 db bőrbojtot és 1 db hozzá színben passzoló flitteres/druzy díszt, * 1 db ajándékdobozt a kiválasztott idézettel. A díszek 3 színben elérhetőek: fehér, sárga, zöld (3. képen), kérem válasszon! 2 idézet közül (2. képen) válassza ki az Önnek tetszőt!

Anya Lánya kulcstartó flitteres csillaggal
10 Hűségpont

Egyszerű és mégis letisztult anya-lánya témájú kulcstartó. Válasszon mindkettőjüknek egyet-egyet és mindig közel lesznek egymáshoz, ha ránéznek. :) 6 színben kapható a flitteres csillag, kérem válasszon! Az oldalon még gyémánt formájú flitterekkel is kapható. A kulcstartó 30 mm-es átmérőjű.

Anya Lánya kulcstartó flitteres gyémánttal
10 Hűségpont

Egyszerű és mégis letisztult anya-lánya témájú kulcstartó. Válasszon mindkettőjüknek egyet-egyet és mindig közel lesznek egymáshoz, ha ránéznek. :) 8 színben kapható a flitteres gyémánt, kérem válasszon! Az oldalon még csillag formájú flitterekkel is kapható. A kulcstartó 30 mm-es átmérőjű.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.