+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén. (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: kapcsolat@charmbazaar.hu Telefon: +3630-48-26-819 

Páros

”Felhőbe burkolt” páros karkötő szett
Készlet: 3

Szürke csiszolt jádéval díszített, howlit és lávakő alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből. Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

”Harmatos fű” páros karkötő szett
Készlet: 3

Aventurinnal díszített, howlit és lávakő alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből. Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

”Kacsintás” páros karkötő szett
Készlet: 3

Tigrisszemmel díszített, howlit és fekete üveggyöngy alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből. Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

”Közös gyökerek” páros karkötő szett
Készlet: 3

Fából készült gyönggyel díszített, howlit és lávakő alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből.Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

”Parázs” páros karkötő szett
Készlet: 1

Howlit és lávakő alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből. Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

”Ragyogó ég” páros karkötő szett
Készlet: 1

Kék szezám jáspissal díszített, howlit és lávakő alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből. Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

”Szilárd pont” páros karkötő szett
Készlet: 3

Dalmata jáspis és lávakő alapú rugalmas karkötő, 8 mm-es gyöngyökből. Jellemzően a világosabb színű karkötő ajánlott a kisebb méretezésűeknek/ nőknek. Az ár 2 db karkötőre vonatkozik!

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.