+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén. (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: kapcsolat@charmbazaar.hu Telefon: +3630-48-26-819 

Apró kulcstartók 500 Ft-tól

Harry Potter kulcstartó
Készlet: 10
1 Hűségpont

Harry Potter rajongóknak tökéletes ajándék! Az árban benne van: * 1 db unikornis kulcstartó karikán, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár lánybúcsú/esküvői köszönőajándéknak stb., kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

Micimackó kulcstartó
Készlet: 3
1 Hűségpont

Micimackó rajongóknak tökéletes ajándék! Az árban benne van: * 1 db unikornis kulcstartó karikán, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár lánybúcsú/esküvői köszönőajándéknak stb., kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

Minnie kulcstartó
Készlet: 10
1 Hűségpont

Minnie rajongóknak tökéletes ajándék! Az árban benne van: * 1 db unikornis kulcstartó karikán, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár lánybúcsú/esküvői köszönőajándéknak stb., kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

Unikornis kulcstartó
Készlet: 10
1 Hűségpont

Unikornis kulcstartó az igazán csajos ajándék! Az árban benne van: * 1 db unikornis kulcstartó karikán, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár lánybúcsú/esküvői köszönőajándéknak stb., kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

A boldogság egy látásmód. kulcstartó
Készlet: 10
1 Hűségpont

A boldogság egy látásmód. Kíváló ajándék nemtől és kortól függetlenül. :) Az árban benne van: * 1 db angyalka láncon, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár esküvői köszönőajándéknak, kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

Ha az élet citrommal kínál... kulcstartó
Készlet: 10
1 Hűségpont

Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét! Kíváló ajándék nemtől és kortól függetlenül. :) Az árban benne van: * 1 db angyalka láncon, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár esküvői köszönőajándéknak, kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

Vágyad kövesd,ne a nyájat! kulcstartó
Készlet: 20
1 Hűségpont

Vágyad kövesd, ne a nyájat! Kíváló ajándék nemtől és kortól függetlenül. :) Az árban benne van: * 1 db angyalka láncon, * 1 db kísérőkártya, * 1 db celofán csomagolás. Extraként organza tasak is kérhető: arany vagy fehér színben. Lehetőség van nagyobb tételben is megrendelni, akár esküvői köszönőajándéknak, kérlek hogy írj üzenetet hozzá!

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.