+

Ingyenes kiszállítás 20.000 Forint feletti megrendelés esetén. (szállítási módok).

Kérdése van? Keressen minket!
E-mail: kapcsolat@charmbazaar.hu Telefon: +3630-48-26-819 

Pandora stílusú charmok

Átlátszó üvegkristály hatású strasszos charm
Készlet: 2

Pandora stílusú karkötődet szeretnéd feldobni? Ez az átlátszó üveg hatású charm meghozza a csillogást! Charm Bazaar-nál vásárolt karkötőd méretéhez pontosan illeszkedik.

Fehér kristály strasszos charm / kerek
Készlet: 98

Pandora stílusú karkötődet szeretnéd feldobni? Ez a fehér charm minden színhez menni fog! Charm Bazaar-nál vásárolt karkötőd méretéhez pontosan illeszkedik.

Fehér kristály strasszos charm / ovális
Készlet: 10

Pandora stílusú karkötődet szeretnéd feldobni? Ez az ovális, hangsúlyos fehér charm minden színhez menni fog! Charm Bazaar-nál vásárolt karkötőd méretéhez pontosan illeszkedik.

Fehér virág díszítésű charm / kerek
Készlet: 8

Pandora stílusú karkötődet szeretnéd feldobni? Ez a fehér, virág díszítésű charm tökéletes választás lesz! Charm Bazaar-nál vásárolt karkötőd méretéhez pontosan illeszkedik.

Papagáj formájú fityegő charm
Készlet: 0

Pandora stílusú karkötődet szeretnéd feldobni? Ez a színes papagáj garantáltan mosolyt csal az arcodra! Charm Bazaar-nál vásárolt karkötőd méretéhez pontosan illeszkedik.

Rózsaszín kristály strasszos charm / kerek
Készlet: 4

Pandora stílusú karkötődet szeretnéd feldobni? Ez a rózsaszín charm minden színhez menni fog! Nem túl csajos, nem túl babás, hanem egy nagyon szép halvány rózsaszín. Charm Bazaar-nál vásárolt karkötőd méretéhez pontosan illeszkedik.

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.